OM ANNEBERG


1925

Etableringsår

6

Land

350+

Enheder


Anneberg Transport A/S

Anneberg Transport er et nationalt og internationalt specialtransportfirma inden for transport af bulk- og ADR-varer – farligt gods, gas, affald, pulver og flydende varer såsom bitumen, tjæredestillater og rene kemikalier. Vi har filialer i Tyskland, Polen, Hviderusland, Sverige og Norge, samt vi har en stærk position for koordinering af vores logistik i Skandinavien og resten af Europa.

Med vores næsten 100 års erfaring i transportbranchen og en kapacitet på over 350 enheder har vi for forskellige etableret os som eksperter i at skabe innovative transportløsninger til vores kunder, skræddersyet til kundernes behov. Vi tilpasser materialet til alle vores kunder – også helt nye.

Flåde

Vi udvikler flere specialdesignede køretøjer, som gør os i stand til at løse meget forskellige opgaver og finde spændende logistisk løsninger, som er med til at gøre vores kunder konkurrencedygtige med skræddersyede løsninger til specifikke transportbehov.

Mission & Vision

Empty section. Edit page to add content here.
Empty section. Edit page to add content here.

Værdier

Empty section. Edit page to add content here.
Empty section. Edit page to add content here.

En familie virksomhed

Vi er en familie virksomhed siden 1925, hvor Georg Anneberg etableret virksomheden, som den vi kender i dag. I dag sidder tre familiemedlemmerne i bestyrelsen; Georg Anneberg, Sven Anneberg og Frederik Anneberg, som er fjerde generation i virksomheden.

Georg Anneberg grønbjerg holstebro

Vi har en historie siden 1925

Se vores historie