Miljø

740.616tons/kilo?

Co2 besparelse

13

Feature one

90%

Fuld-Load


Transportbranchen er en energitung branche, som har miljømæssige konsekvenser, som vi  føler os ansvarlige for at håndtere, derfor stiller vi høje krav til os selv, når det gælder miljø og bestræber os for at reducere Co2, spild & materialer.


Vi er ISO 14001 certificeret samt auditeret efter kemiindustriens SQAS, vi er tæt på 90 procent fuld-load udnyttelse ved de transporter hvor der mulighed for at kombinere produkter.

Vi er godt på vej mod reducering af Co2, dette gøres eksempelvis ved brug af fossilfrit brændstof.

12%

Co2 besparelse på total flåde

Vi bruger en mix af HVO og B100 på de skandinaviske marked som henholdsvis reducerer HVO, Co2 med 90% og B100 med 70% i forhold til konventionel diesel.

25%

Co2 besparelse på Skandinaviske biler

Vi bestræber os på så lidt spild som muligt i vores arbejde, så vi reducerer miljøskader, alle vores kørende enheder overholder EURO 5 og EURO 6 normer for udledning af forurenende gasser. Vi har miljøet for øjet helt fra design af udstyr til brug og udnyttelse, vi designer vores transportmateriel med lav vægt, lav rullemodstand og motor tilpasset arbejdsopgaver. Vi tanker i dag så vidt muligt fossilfrit brændstof som diesel B100 og HVO diesel. Vi uddanner og vores chauffører gennem egen program som, samt vi overvåger kørselsmønster ved chaufføren.

B100 & HVO Diesel

Vi tanker som vidt muligt fossilfrit brændstof

Kørselsmønster

Vi uddanner og overvåger kørselsmønster, ved vores chauffør

Innovation

Gennem erfaringer skaber vi bedre materiel