Arbejdsmiljø

3

Sikkerhedsrådgivere

15K

Feature one

+99%

Leverancer er til tiden


Vi investerer mange ressourcer årligt i arbejdsmiljø vi har blandt andet tre sikkerhedsrådgivere tilknyttet, ligesom vi forsøger at undgå arbejdsulykker og skader på vores medarbejdere, når det gælder arbejdsmiljø er vi ISO 45001 certificeret samt auditeret efter kemiindustriens SQAS, vi analysere og risikovurdere på alle produkter og destinationer.


Vores veluddannede chauffører får også uddannelse i det moderne udstyr og sikkert arbejdsmiljø. Vi har i den sammenhæng udviklet et nyt visuelt uddannelsessystem, hvorpå chauffører hurtigt og let kan tage ny uddannelser og kurser i alt fra produktkendskab, sikkerhed og teknisk indsigt i køretøjets opbygning. Chaufføren kan altid benytte systemet fra sin PC / tablet / eller smartphone, data fra de afviklede eksamener kan herefter direkte analyseres fra kontoret.

På denne måde sikre vi at chauffører altid er opdateret med vores kunders nyeste informationer på eksempelvis sikkerhed, og vigtigst af alt en bekræftelse på at chaufføren har forstået budskabet. Dette system er først og fremmest udviklet for at skabe en mere sikker arbejdsplads for chauffører men også for at opbygge en bedre kundetilfredshed. Vores ERP system blokkere med barriere.

3 Sikkerhedsrådgivere

For at optimere vores og andres sikkerhed

Udstyr for sikkerhed

Vores biler har sikkerhedsudstyr,  for at minimere risiko

Uddannelse system

Vi mener at viden er nøglen til at undgå ulykker og skader, derfor har vi uddannelsessytem